martes, 15 de marzo de 2011

Resenya de la pel.lícula cinema paradiso.

La pel.lícula ocorre en dos llocs distint un dells és Roma on el actor recorda la seva infància en un somni després de donar-li una noticia que el fara tornar a aquell paratge on avia pasat tota la seua infància Sicília.
Es diferencia del pas d'una a l'altra per la modernitat. En el poble no hi ha practicament cotxes tot és més antic i en Roma ja és una altra época tot és més modern...
La majoría dels canvis de edad del Toto estan marcat per la mà del Alfred cuant després de la seua crema te que identificar-lo amb el tacte, o es fica la imatge en negre.
Cuan la pel.lícula està en la part del poble els colors són més antics i en la part on esta ell en la seua vida cotidiana són més semblant als colors de avui en dia, també hi ha un objecte que marca en canvi de temps de la vida real al somni és el movil.
Els personatges principals són toto és un home ja adult que recorda la seua infancia. En el somni ens mostra al toto com un xiques molt interesat per el cine, divertit pero amb sentiments i lluitador per el que vol.
Alfred és el encarregat del cine del poble és un bon home és el que ensenya a toto tot el que sap. És un home grandot amb bigot i cabells blancs amb panxa.
La mare, ho dona tot per els fills. Intenta portar a toto per un bon cami per que puga tindre tot el posible i que no li pase res.
 Després estan els personatges secundaris que són el amo del cine, el loco de la plaça, el aposentador.... i després estan els personatges que són els avitants del poble.
D'una manera indirecta podem saber moltes coses en aquesta pel.lícula una de elles sería el que sabem de son pare, quant s'en va anar a la guerra i es va morir. Els estudis de la novia de Toto cuan s'en va a estudiar a un altre lloc per el transllad de son pare, també en sabem del treball del Toto que sabem que cuant s'en va a Roma es fa un director de cines molt importan.
Respecte al só cada vegada que i a alguna imatge rellevant es fica la música de la banda sonora de la pel.lícula
El recurs de la veu en off sutilitsa poc en aquesta pel.lícula un dels moments és cuant Toto llig la carta de la seua estimada.
La pel.lícula tracta d'un somni que té el protagonista ja en una edad adulta de la seua vida en el poble cuan ell era nan, ell recorda com es tot, els seus sers més vullguts, l'escola, e seu amor verdader i el més important el cine.
El misatge que ens transmet és el dels sentiments que sempre perduren en ell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario