viernes, 10 de diciembre de 2010

comentari del cartell de Toulouse Lautrec

Un carterista crea aquest cartell per fer un homenatge a Toulouse Lautrec per el seu record, 100 anys despres de la seua mort.
Crea aques cartell publisitari donant forma al seu retrat amb algunes caracteristeque basiques i propies d'ell, com el seu barret.Crea les fraccions de la cara i el cabell amb les lletres del seu nom colocanles de major a menor grandaria i mes o menys esperosor formant una caricatura que es sembla molt a loriginal.

Hi destaca molt la senzillesa per que esta en blanc i negre...
La idea d'aquest cartell representa bé la idea que el autor vol transmetre.La composició no complix amb ninguna de les sequents caracteristiques :Simètrica axial, Simètrica radial, DiagonalForma d' ela o angular, CircularCentre d' interès, Compensació de masses.
Aquest esta situal en l'esquerra del cartell, el personatge esta mirant cap a l'esquerra. El seu color no va en augment de lluminositat si no que es manten constantment enfosquit en negre. Pense que a utilitzat el negre que és el color de la tristesa, separació,nit mort i ansietat per ser un cuadre de homenatge d'una mort, no utilitza colors vius que representen alegria festa... per que aniria un poc en contra de la tristeza que vol expresar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario